20 jaar ervaring, kansen, de wens om op de hoogte te blijven en het enthousiasme van jonge specialisten inspireerden ons om onze eigen lijn elegante triplexproducten te creëren. Ondanks alle moeilijkheden die 2020 met zich meebracht, gaven we leven en een groen (meer precies, gemerkt lichtgroen) licht aan het nieuwe project – OrliPly Art. 

OrliPly Art is een online winkel met een productiefaciliteit in Tsjechië en een kantoor in Engeland. 

OrliPly Art is een team verenigd door een passie voor multiplex en productdesign.  

OrliPly Art zorgt voor het product in elke fase, van het ontwerp en de fabricage tot en met de levering direct aan uw deur. 

We brengen het plezier van het werken met een natuurlijk materiaal, moderne technologie en design samen om hoogwaardige triplexproducten te produceren die u jarenlang plezier en geluk kunnen brengen. 

Voor woonaccessoires voor het organiseren van de ruimte en het opbergen van items, decor, borden, interieurpuzzels, toppers, kandelaars. 

Voor het gezin – speelgoed, meetlat, fotolijsten, functionele meubels, speelsets en bouwdozen. 

Voor het kantoor – kaarten van de wereld en individuele landen, organisatoren. 

Voor visitekaartjes – visitekaartjes, sleutelhangers, souvenirs, stands, geschenkverpakkingen en andere bedrijfsproducten met symbolen, logo of andere informatie. 

Naast de producten die in de catalogus worden gepresenteerd, kunnen we al uw ideeën tot leven brengen – kijk maar eens naar de service “Individuele bestelling” op onze website. Schrijf ons en we zullen u opties en een geschatte prijs voor de bestelling aanbieden. 

Multiplex is onze passie en we streven ernaar om u deze te laten voelen, met behulp van de producten van OrliPly Art.