Beste zakenpartners, collega’s, vrienden,  

Vanwege de zich verspreidende virale infectie van COVID 19 in Tsjechië, heeft de bedrijfsleiding in samenwerking met de regionale hygiënedienst van de regio Pardubice, ORLIMEX CZ s.r.o. besloten om het kantoor, het magazijn en de productie van het bedrijf in Osik te sluiten met ingang van 16.03.2020 tot 25.03.2020. Alleen de binnenkomende goederen worden bij het magazijn gelost. 

We staan klaar om alle geplande leveringen van goederen zo snel mogelijk te vernieuwen. We zijn ons bewust van het ongemak en de problemen die deze beslissing met zich meebrengt en bieden onze excuses aan al onze klanten aan. 

We zijn ervan overtuigd dat deze procedure de enige juiste en mogelijke is in de huidige situatie. De beslissing van het bedrijf vorige week toen het “thuiskantoor” -regime werd ingevoerd, is de juiste manier om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Negatieve testresultaten van onze medewerkers van de afgelopen dagen bewijzen het. 

We hopen van harte dat we door een verantwoorde aanpak deze moeilijke periode het hoofd kunnen bieden en terugkeren naar ons dagelijks leven. Respecteer daarom alstublieft het kostbaarste dat we hebben – onze eigen gezondheid en iedereen om ons heen.