150 gasten, 8 landen, 3 talen, 20 jaar dienst en een driedaags feest – dat is de 20ste verjaardag van ORLIMEX in de Robinson Club aan de kust van de Minskzee. Tours, buitenactiviteiten, Wit-Russische cultuur, comfortabele faciliteiten, lekker eten en onvergetelijke herinneringen!

Welkom in Wit-Rusland

Werknemers, familie, vrienden en al onze partners kwamen samen uit Tsjechië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Egypte en andere landen om deel te nemen aan de verjaardagsvieringen op 25 augustus. Gasten werden op echt Wit-Russische wijze ontvangen; iedereen probeerde een aantal nationale gerechten in het Grey Café, sommige groepen maakten rondleidingen naar de belangrijkste toeristische attractie in Wit-Rusland – de Nesvizh- en Mir-kastelen – en anderen kregen de gelegenheid om de triplexfabriek te bezoeken in de fabriek van onze partner in Barysaw.

De eerste avond werd besteed aan verschillende activiteiten in de stijl van de Wit-Russische cultuur op het terrein van de Robinson Club; gastvrouwen in traditionele Wit-Russische jurken, symbolische geschenken, nationale muziek. Elke gast ontving bij binnenkomst een Orlimex-paspoort, waar je in elk van de 8 activiteitenzones een visum moest krijgen. Zodra alle visa waren verzameld, konden gasten meedoen aan een loterij en een pin-badge winnen met het logo van het bedrijf of traditionele Wit-Russische kleding.

De interessantste activiteitenzone was natuurlijk de houtwerkplaats. Men kon zijn eigen houten beeldjes maken, snaarkunst uitproberen, een pauze nemen door houten piramides te maken die perfect in balans moesten zijn, en natuurlijk een gigantische versie van Jenga spelen.

Voor degenen die van wat meer traditionele spellen houden, was er een zone met schaken in de buitenlucht en zelfs een wild spel van “head-ball”, voetbal gespeeld met het ‘hoofd’. Elke zone werd beheerd door personeel, dat gewoonlijk iedereen hielp met advies en visa aan deelnemers na afloop van de activiteit.

Om de aard van de avond feestelijk te houden, werd er ook een fotozone geïnstalleerd met een ORLIMEX-bord van berkenmultiplex. Bovendien konden gasten dankzij een fotodoos en een selfie-videoplatform waardevolle herinneringen maken. En natuurlijk waren er acteurs te zien die traditionele Wit-Russische kleding droegen terwijl ze rondliepen en de stemming van iedereen verbeterden.

Viktoria Mameshko: „De sfeer was ongelooflijk warm, spiritueel en helder! Een compleet feestgevoel met een vleugje jeugdvreugde. Actieve buitenspellen, witte confetti die tijdens het dansgedeelte van de avond naar binnen werd gegooid, vervaagden de grenzen tussen verantwoordelijkheden, leeftijdsverschillen en status volledig – iedereen had plezier! Het was bijna onverwacht hoe actief de eerste dag, vol met verschillende activiteiten, alles op alles ging voor het bedrijf. “

Als je gewoon wilt relaxen met uitzicht op de zee van Minsk en de jachten, dan kan dat ook. Gasten kregen zitzakken op het gazon en werden geserveerd met champagne en hapjes, evenals speciale cocktails bereid in een retro-bus door de getalenteerde mixologen.

Iedereen kwam later op de avond samen om de dansvoorstelling te bekijken, deel te nemen aan enkele leuke wedstrijden en een enigszins emotioneel moment waarop elke persoon een ballon in de nachtelijke hemel losliet.

Black & White dresscode en een berkentaart

De tweede avond begon op een nog grotere manier – gasten werden verwelkomd in een grote Witte Zaal met stijlvolle op berken geïnspireerde decoraties en meerdere fotozones. We hebben veel warme felicitaties en goede wensen voor de toekomst van het bedrijf gehoord. Er werd zelfs een berkentaart gepresenteerd samen met champagne om de verjaardag te vieren.

Om het goede humeur te behouden, werden er veel optredens voor de nacht voorbereid; Nationaal Wit-Russisch choreografisch ensemble “Khoroshki”, artiesten van de groep “Cvet Aloe”, illusionist Arsen Melkonyan, saxofonist, DJ, dansers, drummers, barman-show, een paper confetti show, en last but not least een grote vuurshow buiten.

Onze mooie MC’s waren verantwoordelijk voor het samenbrengen van iedereen in de 3 talen: Sergey Lapkovsky, Alexey Kolva, Daria Kasach.

Het bedrijf Orlimex bewees nogmaals aan iedereen dat we een eenheidsfront zijn en dat we niet alleen geweldig zijn in het leveren van onze diensten, maar ook in groepsactiviteiten. Een feest zo groot als dit zou niet mogelijk zijn zonder het Orlimex-team – medewerkers, die houden van wat ze doen en nergens bang voor zijn.

Ongelofelijke gebeurtenis die me altijd bij zal blijven. Het programma en de organisatie en natuurlijk de sfeer waren werkelijk uniek en weergaloos. Wit-Rusland leren kennen, van de huidige hoofdstad tot de oude kastelen, met mijn collega’s van verschillende teams was erg interessant en fascinerend.

Dietmar Hammes